Onze makelaardij is sinds 2010 gevestigd aan de rand van het winkelcentrum Zijdelwaard, op nr. 92 aan de kant van de Wiegerbruinlaan Goed bereikbaar met zowel eigen als het openbaar vervoer.

Wij zijn NVM geregistreerd, HOM (Huisvesting op Maat) adviseur en Expat Makelaar, gekoppeld aan een full service concept. Bij ons wordt namelijk de nadruk gelegd op persoonlijke dienstverlening in velerlei opzicht. Een belangrijk kenmerk daarbij is dat wij altijd rekening houden met uw eigen wensen en doen dat met alle begrip. Wie kiezen voor verstandhoudingen die in een aangename sfeer verlopen.

Marieke van der Wurff is beëdigd makelaar/taxateur. Zij heeft niet alleen veel verstand van de woningmarkt in de breedste zin van het woord, maar ook in woninginrichting en het levensloopbestendig (laten) aanpassen van woningen. Verder helpt zij expats in de regio aan een woning.

Marieke wordt in haar werkzaamheden ondersteund door haar (evenzo) enthousiaste team van collega’s. Zij zijn unaniem van mening dat het leuk werken is bij deze makelaar, leest u maar:

Geraldine Bontekoe
Bontekoe Verkoopstyling

Als verkoopstyliste maak ik deel uit van het hechte team van Marieke van der Wurff en daar ben ik erg blij mee. Van der Wurff makelaars is een kantoor van niveau, professioneel en vakkundig, maar vooral aangenaam persoonlijk! Als Senior Keur Makelaar heeft Marieke bovendien iets extra's te bieden, een uitkomst voor velen.

Saskia Brakel-van Straaten
Commercieel medewerkster

Na een vliegende start als purser in de luchtvaart, een PR functie bij Endemol Nederland en als manager in de uitvaart, ben ik ruim vier jaar geleden met heel veel enthousiasme bij het gezellige team van Van der Wuff makelaars begonnen als commercieel medewerker in de binnen- en buitendienst. In deze functie kan ik al mijn ervaring kwijt en vind ik het geweldig om verkopers aan een koper te verbinden. Alle contacten met deze mensen, daar word ik blij van!